top of page

Asiakaskokemuksia

Jokainen muutos on arvokas ja jokaisen muutoksen takana on tarina. Yhdessä pääsemme tavoitteeseen ja VOIMAAON tukee jokaista matkalla sinne. Tässä tarinoita asiakkaltani. Käyhän tutustumaan!

WhatsApp Image 2021-11-07 at 12_edited.jpg
WhatsApp Image 2021-11-07 at 12_edited.jpg

Niko Rouvinen

Pitkään mietin valmentajan ottamista koska vuosien mittaan tullut lukuisia epäonnistumisia painonpudotuksen kanssa, nyt kuitenki ikää alkaa olemaan ja päätin että nyt saa riittää. Mikaan päädyin sen vuoksi että kaverilla on asenne kohdillaan ja hyvä meininki elämään, puhuu suoraan jolloin syntyy hyvä ote valmennettaviin (ei anna tekosyille sijaa ja tietty tiukkuus, toki hyvällä tavalla). Nyt matkaa takana 4 viikkoa ja painoa ropissu 8kiloa ja treenit sujuu hyvin, toki matkaa on vielä jäljellä kun tiputettavaa löytyy vielä ainakin sen 30 kiloa.Voin suositella ehdottomasti Mikaa jos haet valmentajaa joka ei tekosyitä kuuntele.

-10 kg

Joni Rautiainen

Mikan valmennuksesta huokuu kokemus ja varmuus. Lisäksi aina on saanut kysymykseen kuin kysymykseen vastauksen. Itsellä tavoitteena kilpailla voimamieskisoissa ensimmäistä kertaa ensi kesänä. 

Varaa itsellesi aika ilmaiseen konsultaatioon ja luodaan yhdessä sinulle sopiva harjoituspaketti!

Voimaa on logo

#Voimaaon

045 2071101

Kiitos viestistäsi!

bottom of page